66666666 کاربر سایت وضعيت: آفلاين 20 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 5 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 5 بار در 4 پست
ارسال شده در: دوشنبه، 23 آذر ماه ، 1388 19:48:00 موضوع مطلب:
MoSTAfa مي نويسد:
66666666 مي نويسد:
آيا اين سايت با شركت هاي هرمي ارتباط داره؟ لطفا با دليل جواب بديد
آره . وقتي بهت ميگه هر چي بيشتر زير مجموعه داشته باشي بيشتر امتياز ميگريري يعني اينكه داره . ولي اگر توجه داشته باشي تو شركت هاي هرمي يك مبلغ اوليه از افراد گرفته ميشه تا ثبت نام كنند ولي بعد اون مبلغ اوليه از دستشون ميره و ميره تو جيب بعضي هاي ديگه ولي اين سايت از شما براي عضويت تو سايت هيچ پولي دريافت نميكنه تا شما ضرر كني . اين سايت يه سايت تبليغاتي كه براي شركت هاي ديگه تبليغ ميكنه و پولي كه بابت تبليغ ميگيره رو قسمت كميشو به كساني ميده كه تبليغات رو نگاه ميكنن .
سوال ديگه اي هم باشه در خدمتم .
تا اونجايي كه من اطلاع دارم فعاليت شركت هاي هرمي تو ايران جرم حساب مي شه .يعني اينم ...؟
کاربرانی که برای این ارسال از 66666666 تشکر کرده اند mohsen82, rezaf
MoSTAfa این کارست بابا وضعيت: آفلاين 27 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 315 امتياز: 1719 تشکر کرده: 6 تشکر شده 48 بار در 42 پست
محل سكونت: NET
ارسال شده در: دوشنبه، 23 آذر ماه ، 1388 23:28:50 موضوع مطلب:
66666666 مي نويسد:
MoSTAfa مي نويسد:
66666666 مي نويسد:
آره . وقتي بهت ميگه هر چي بيشتر زير مجموعه داشته باشي بيشتر امتياز ميگريري يعني اينكه داره . ولي اگر توجه داشته باشي تو شركت هاي هرمي يك مبلغ اوليه از افراد گرفته ميشه تا ثبت نام كنند ولي بعد اون مبلغ اوليه از دستشون ميره و ميره تو جيب بعضي هاي ديگه ولي اين سايت از شما براي عضويت تو سايت هيچ پولي دريافت نميكنه تا شما ضرر كني . اين سايت يه سايت تبليغاتي كه براي شركت هاي ديگه تبليغ ميكنه و پولي كه بابت تبليغ ميگيره رو قسمت كميشو به كساني ميده كه تبليغات رو نگاه ميكنن .
تا اونجايي كه من اطلاع دارم فعاليت شركت هاي هرمي تو ايران جرم حساب مي شه .يعني اينم ...؟
کاربرانی که برای این ارسال از MoSTAfa تشکر کرده اند rezaf
warriorssss کاربرخودمونی وضعيت: آفلاين 2 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 112 امتياز: 32 تشکر کرده: 2 تشکر شده 29 بار در 20 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 24 آذر ماه ، 1388 00:09:18 موضوع مطلب:
66666666 مي نويسد:
MoSTAfa مي نويسد:
66666666 مي نويسد:
شرمنده داش 6666666 اگه دلت می خواد عضو شو اکه هم دلت نمی خواد / خواهشان دلیل های نا مربوط نیارید
کاربرانی که برای این ارسال از warriorssss تشکر کرده اند rezaf
66666666 کاربر سایت وضعيت: آفلاين 20 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 5 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 5 بار در 4 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 24 آذر ماه ، 1388 09:22:37 موضوع مطلب:
warriorssss مي نويسد:
66666666 مي نويسد:
MoSTAfa مي نويسد:
66666666 مي نويسد:
شرمنده داش 6666666 اگه دلت می خواد عضو شو اکه هم دلت نمی خواد / خواهشان دلیل های نا مربوط نیارید
بلاخره هركي واسه خودش نظره مفتي داره كه ما بايد بهش احترام بذاريم در ضمن پسرك كم سن و سال كي با شما حرف زد دايي؟
کاربرانی که برای این ارسال از 66666666 تشکر کرده اند rezaf
warriorssss کاربرخودمونی وضعيت: آفلاين 2 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 112 امتياز: 32 تشکر کرده: 2 تشکر شده 29 بار در 20 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 24 آذر ماه ، 1388 23:56:28 موضوع مطلب:
حاجی اصلا ما کم سن و سال ولی اگه بیشتر دقت کنی می فهمی که شما فقط 3 تا ارسال داشتی اونام تو این مورد بوده اگه یکم هم بیشتر دقت کنی شما برای این وارد این قسمت شدی که فقط ایراد و اشکال بگیری و نه اینکه استفاده کنی و....
کاربرانی که برای این ارسال از warriorssss تشکر کرده اند rezaf
ارسال شده در: چهارشنبه، 25 آذر ماه ، 1388 14:42:50 موضوع مطلب:
warriorssss مي نويسد:
حاجی اصلا ما کم سن و سال ولی اگه بیشتر دقت کنی می فهمی که شما فقط 3 تا ارسال داشتی اونام تو این مورد بوده اگه یکم هم بیشتر دقت کنی شما برای این وارد این قسمت شدی که فقط ایراد و اشکال بگیری و نه اینکه استفاده کنی و....